Saturday, 30 June 2012

Shawl =_=

               Assalammualaikum

Hye.Dah tngk DP saya?Cantek?Pelik ke kalau saya pakai Shawl?

First Time taww saya pakai shawl.Sebelum nihh klau pkai tk jdi.

Tapi hari nihh pakai jadi lhaa plak.Hihih :DSeronok terlebih?

Yerp!Of course saya seronok.First Time lhaa katekn.

Btw,korang pandai pakai shawl tak?Pandai?Ape kate...

Ape kate saya buad contest shawl?Nak tak?Ermm.Nak?

Kalau nk comment lhaa yer.Saya cume buad keputusan jer.

Jadi sape yg nk je lhaa.Sape yg tak nk dok diam-2.

Tak payah bising-2 nohh.Shawl saya ada bnyak lhaa jugak.

Shawl korang bnyk tak?Nak tngk!Hantar gmbr shawl korang.

Shawl bintik-2 nihh lhaa slh satu yg saya syng.

Jgn curi taww nnti saya report polis. Eleh~

Setakat shawl tuhh p0n nk report ke?Mesti korang ckp cm tuhh.

Memang p0n tapi saya suka shawl tuhh.Bintik sana,Bintik sini.

Hahah :D Panjang kan saya bercerita hari nihh? Cukup dh ke?

Cukup lhaa tu kan?Nanti saya akan cerita yg lgi menarik.

Jgn lupa untuk tunggu saya.Oke lhaa. Twink Twink :)


Goodbye :)See you soon.Don't forget me pleazz. 

Tempahan Dari:-

            Assalammualaikum,

Hye.Saya dh siapkan tempahan dari:- 
http://gadismerahjambu1.blogspot.com

Harap dye suke header yg saya buad nihh.Awak,tekan link nihh.

Untuk dptkan tempahan awk yg dh siap.Awak jgn lupe follow taww.



Thank You Very Much sbb dh tempah.Sayang awk.Tempah lagi yea.

Tekan link nihh:- 
http://i.imgur.com/8mtVd.png

NerD `•¸•´

              Assalammualaikum,

Hye :) Tengok gmbr kt atas tuhh.Comey tak? Nerd? Memang nerd.

Muka org kat atas tuhh nama dye ape? Nak kenal.Nanti-2 je lhaa.


Tak payah nk taww pasal saya lhaa.Muke aku buruk sikit an?



Sikit? Ehh! Tak! Bnyak buruk nyer.Nak aku berleter lgi tak?

Nak?Jom smbung malam nihh!Heheh :D Tunggu kelibat saya.

Jangan tak tunggu.Saya marah nnti.

Goodbye.Lurve you all.Thanks for 'Terjah'this blog :)


-Tempahan-

                                    Assalammualaikum,

Hari nihh Saya rasa nak buad Header Transparent lhaa :D

Ade sape-2 nk tempah Header Transparent dari saya tak?

Saya siap untuk tolong korang.Saya janji akan buad cantik-2.

Dah ade yg nk ke?Kalau nk isi borang yg tlh disediakn di bwh.

Kalau tk isi,mcm mane saya nk taww korang nk mcm mane.

Borang (Disediakan oleh:-Chiki Domo)

Nama:-
Warna nama:-
Nak doodle/sticker/gmbr sendiri:-
Nak trans/BG:-
Bagi link blog:-

Isi borang taww.InsyaAllah saya akan siapkn secepat yg mungkin.

Harap ramai yg nk tempah kt saya.Perasan.Heheh :D


Goodbye.See you soon Friends :)

Friday, 29 June 2012

| Gembira |

                                    Assalammualaikum

Hye.Saya betol-2 gembira sangat hari nihh.Sebab?Sebab...

Sebab saya dh dpt Rakan Kongsi.Nak add dye tak?Jom!

Nihh link FB dye:- 
http://www.facebook.com/Esyah.5Bestari Tekan jangan tak.

Nama dye Amirah.Dye Rakan yg sangat comey lhaa.Comey kan?

Esok saya nk join GA dye.Nak join?Jom arr!Nanti saya bagi link.

Korang kena tolong dye masuk GA tuhh taww.Betol nk tolong?

Thank You Friends :)I lurve you all.Korang memang baek.

Saya harap GA yg akan saya buad,akan berjalan lancar.

Dan saya harap ramai yg join dan suka.Hadiah-2 lumayan.

Rugi kowt tak join.Saya sendiri p0n teringin nk join.

Tapi itu GA saya.Banyak membebel betol lhaa minah nihh. Shhh!


Goodbye.I lurve you all.See you soon. :)

Thursday, 28 June 2012

Cheritaku ツ

Assalammualaikum,

Hye.Ini Blogger pertama saya.Jadi kalau saya tak taww jgn marah.

Sepatutnya blog nihh dah siap tapi 'kawan' saya mungkir janji.


Saya sangat benci dye.Bile saya chat dgn dye kt FB,buad bodo je.


Aku betulx2 menyesal.Penipu !Tapi tak pe skrng aku sendiri edit.

Tak payah nk suruh sapex2 dah.Cantik ke blog aku nihh? Tak?

Memang tak cantik sebab orng yg tak pakar yg edit.Ermmmm.

Saya harap korang tak sombong.Marilah berkawan dgn budak nihh.

Jom kita buad GA samex2 nk?Itu yg saya teringin nk buad dgn kwn.

Tapi tak de kawan yg nk tolong.Sape nk tolong?Jom tolong.Heheh.

Banyak sangat kan aku nihh membebel? Oke Finee! Kite jumpe lagi.


Goodbye :) I love you all. See you soon.